› Zdravá výživa › Ovoce › Ovoce v hořké čokoládě
Stránka 1 z 1 - 9 položek celkem
Plod borůvky je nedílnou součástí kuchyně, díky antixidačním a jejím chuťovým vlastnostem se řadí k našemu nejcennějšímu ovoci.
Sušené borůvky si zachovávají stejné vlastnosti jako plody čerstvé. Nenechte se zmást nízkou gramáží, k výrobě je potřeba několikanásobně větší množství plodů čerstvých.
Hmotnost: 100g
Brusinky v hořké čokoládě.
Mají antiseptické a antioxidační účinky. Používají se k podpůrné léčbě zánětů močových cest a střevní disbiozy. Většina brusinek je doslazována cukrem.
Kešu mix polev
Mandle mix polev
Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách.
Mandle v karamelu
Rozinky mix polev
Rozinky nebo také hrozinky jsou sušené plody révy vinné. První doložené záznamy o konzumaci rozinek jsou přes 4000 let staré. Rozinky byly oblíbenou pochoutkou ve starověké Persii, Mezopotámii, Egyptě, Řecku a Římě.
Lahodné rozinky v hořké čokoládě, tak neváhej a ochutnej!
Slunečnice v hořké čokoládě