› Víno › Lahvové › Moravské zemské víno
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 27 položek celkem
Cuvé - toto víno byla vyrobeno z hroznů Chardonnay a Rulandské šedé
"Selské víno". Natur víno bez chemických konzervantů, s přirozeným cukrem z vinic.
Frankovka rosé - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 21° cukernatosti
Svěží letní rosé, vyvážený cukr s kyselinkou
Lena (Irsai + Leanka) - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 22° cukernatosti
Vinařství Pavlovín, MODRÝ PORTUGAL, moravské zemské 2016
Neuburské - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 22° cukernatosti
Pálava - výběr z hroznů - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 27° cukernatosti
Rulandské šedé - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 22° cukernatosti
Víno se vyznačuje příjemnou vůní po lesním ovoci nebo čokoládě. Po ochutnání potěší svůdná sladkost, líbivá tříslovina a sametově hladká dochuť. Lákavá je příchuť po vyzrálých višních.
Vinařství Pavlovín, RULANDSKÉ MODRÉ, moravské zemské 2018
Rulandské šedé - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 23° cukernatosti
Ryzlink rýnský - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 22° cukernatosti
Typická vůně je po lipovém květu, může být i muškátová, broskvová nebo jako luční květy.
Ryzlink vlašský - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 23° cukernatosti
Jedná se o víno s příjemnou kyselinkou. Ve vůni a chuti můžeme hledat grapefruit, červený rybíz, angrešt, kytice lučního kvítí, hrozinky, sladký citron, medové tóny.
Sauvignon - toto víno byla vyrobeno z hroznů o 24° cukernatosti
Tradice pití mladého vína vychází z dávného zvyku vinařů připíjet si na svatého Martina poprvé mladým, jiskrným vínem. Ochutnávání mladých vín patří k tradičním rituálům milovníků vína, kteří se již nemohou dočkat, až pozvednou sklenici svěžího a jiskrného moku z nové úrody lahodných hroznů z prosluněných vinic.
Svatomartinské 2019