Mošt jablko-jahoda 3L
Popis
Vyrábí se pouze z čerstvého ovoce a zeleniny, 1 l = 1,6 kg ovoce.
Ošetřuje se pouze pasterací, žádné konzervanty.
Bez přídavku vody, sladidel, ochucovadel a jiné chemie.
Bez použití koncentrátů, bez filtrace.
Balení uchovávající čerstvost v nezměněném stavu min. 12 měsíců.
Složení: 80 % jablečná a 20 % jahodová šťáva
Jahody jsou zdrojem řady důležitých vitaminů. V největší koncentraci v nich nalezneme vitamin C, mocný antioxidant. Obsah vitaminu C je v jahodách srovnatelný s citrusovými plody. Dále obsahují kyselinu listovou a beta-karoten, základní kámen pro syntézu vitaminu A, dalšího antioxidantu. V menší míře se v jahodách nacházejí i některé vitaminy skupiny B a vitamin E. Jahody jsou také bohaté na kyselinu listovou a draslík, navíc žádné tuzemské ovoce není tak bohaté na mangan.
Hmotnost | 3 kg |
Konzervanty | Bez konzervantů a barviv |
Složení | Přírodní mošt bez přídavku cukru |