Mošt jablko-mrkev
Popis
Vyrábí se pouze z čerstvého ovoce a zeleniny, 1 l = 1,6 kg ovoce.
Ošetřuje se pouze pasterací, žádné konzervanty.
Bez přídavku vody, sladidel, ochucovadel a jiné chemie.
Bez použití koncentrátů, bez filtrace.
Balení uchovávající čerstvost v nezměněném stavu min. 12 měsíců.
Složení: 80 % jablečná a 20 % mrkvová šťáva
Mrkev je považována za zlatý důl přírodních vitamínů a látek. Jak všichni jistě víme, žádná jiná rostlina neobsahuje tolik beta-karotenů jako mrkev. V lidském těle je beta-karoten přeměněn na vitamin A. Kromě zmiňovaných beta-karotenů najdeme v karotce velké množství listové kyseliny, která je důležitá pro správný metabolismus tuků. Mrkev je také výborným zdrojem přírodního hořčíku. Dále v karotce najdeme také vitaminy C, B, E, D a K, proteiny, draslík, vápník, fosfor, zinek, hliník, sodík, mangan, železo, měď a spoustu dalších minerálů.
Hmotnost | 0.2 kg |
Konzervanty | Bez konzervantů a barviv |
Složení | Přírodní mošt bez přídavku cukru |